woensdag 28 november 2012

30 - Google Books en e-books

We hebben op Google Books gekeken en gezocht naar de titel 'De donkere kamer van Damokles'. Daarbij werd aangegeven dat er geen e-books bij Google beschikbaar waren, maar wel bijvoorbeeld via Bol.com.

Echter is er op het gebied van e-books ook een grote ontwikkeling in bibliotheekland! Ga naar de website van de Bibliotheek en kijk daar naar de mogelijkheid van het streamen van e-books. Op basis van je lidmaatschap kun je inloggen en direct gaan lezen. (Helaas lukte het ons niet om in te loggen, wegens een foutmelding op de website. Zo moet het natuurlijk niet!)

Ding 30 had nu beter kunnen gaan over deze nieuwe ontwikkeling van de Bibliotheek. M.i. een fantastische ontwikkeling (als de website goed functioneert), wat voor de bibliotheken goede kansen biedt. Hopelijk wordt hier veel publiciteit aan gegeven.

Onderstaand de foutmelding...


1 opmerking:

  1. Dettie, je hebt helemaal gelijk. Dat was een mooie up to date aanvulling geweest. Foutmeldingen op de website geeft altijd ergernis, de boel moet inderdaad wel goed werken. Maaruh, goed gedaan dit blogbericht!
    Groeten, Thea

    BeantwoordenVerwijderen